Member Sites  ::  JOIN  ::  Forum  ::  Info  ::  Next Ring  
Quilt Pattern Designers Collective - Members of Quilt Pattern Designers Collective are an on-line group who are artisans, creating quilt patterns using any t

  Forums     Login   SignupQuilt Pattern Designers Collective

Manager: wr__tj
Members of Quilt Pattern Designers Collective are an on-line group who are artisans, creating quilt patterns using any technique (applique, paper pieced, traditional) and are primarily presenting a free pattern site, commercial pattern site, or a combination of these. Many sites have tips and lessons.

JOIN / SEARCH / SHOP the Collective.

 

Sponsored Links

Forum Posts - Start a new discussion! Posts 1 - 1 of 1
All Threads |   All Posts   ]

Syrummet har blivit 'Ateljé Maggi' - 04/17/2013
http://3.bp.blogspot.com/-9LpapFj3axw/UW7PFGhnpdI/AAAAAAAABEc/im5sD9l86K0/s320/008a.jpg

JIPPY!!!!! Äntligen har jag fått ett ett funktionellt syrum. Det har tagit längre tid än jag trodde men nu är allt ordnat i så stor ordning och reda som jag mäktar med. Jag har så otroligt mycket grejer men jag älskar varenda pryl. Rensa och kasta bort kanske ni tycker att jag ska göra........nej det vill jag inte. Visst lite har jag allt slängtoch mer kanske det blir längre fram.....   Nu har jag fått plats för skrivaren Nya köksunderskåp och träskivor som målats vita. Köksskåpen har vardera fem lådor som ger plats  för  mycket.  Symaskinen är nedsänk i bordsskivan. Det har längtat efter så länge. Nu blir det enklare och mindre tungt att sy större saker. Har också en station för målning och datorn. Ska ordna en utdragbar hylla för tangentbordet och musen. Som det är nu är tangentbordet i vägen. Här har jag en station för att skära med en stor skärmatta. I garderoberna finns alla mina tyger. Lite trångt är det men det ska nog fungera bra. Tänkte sy gardiner av det här IKEA tyget och.... av det här tyget klä om stolarna.

Syrummet har blivit "Ateljé Maggi"All Threads |   All Posts   ]

Contact Us | Copyright © 2001-2016 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy