Member Sites  ::  JOIN  ::  Forum  ::  Info  ::  Next Ring  
Quilt Pattern Designers Collective - Members of Quilt Pattern Designers Collective are an on-line group who are artisans, creating quilt patterns using any t

  Forums     Login   SignupQuilt Pattern Designers Collective

Manager: wr__tj
Members of Quilt Pattern Designers Collective are an on-line group who are artisans, creating quilt patterns using any technique (applique, paper pieced, traditional) and are primarily presenting a free pattern site, commercial pattern site, or a combination of these. Many sites have tips and lessons.

JOIN / SEARCH / SHOP the Collective.

 

Sponsored Links

Forum Posts - Start a new discussion! Posts 1 - 1 of 1
All Threads |   All Posts   ]

Mitt syrum del två - 03/18/2013
http://4.bp.blogspot.com/-F_uXT__mnIg/UUdQFNTh8ZI/AAAAAAAABDE/9z9Syhp2BWo/s320/018.JPG

Städning och att ställa i ordning i mitt syrum har tagit väldigt lång tid. Det har kommit en massa saker emellan och lusten att vara där i kaoset och städa har inte infunnigt sig......men nu har lusten faktiskt börja komma tillbaka. Har varit på IKEA och köpt köksskåp och bänkskivor de ska få bli de nya arbetsbänkarna där det finns plats att sy,  pyssla och för datorn. Min man och son har hjälpt mig med att skruva ihop skåpen och burit in dom till mitt syrum. Än....... finns det mycket att göra där men nu har jag i alla fall kommit igång igen och det känns bra. Får se hur länge lusten stannar kvar den här gången. Ska tillägga att jag egentligen har dåliga odds för jag har både kronisk värk i ryggen, fibromyalgi och utmattningsdepression som ställer till det för mig men jag uppskattar stunderna jag får när orken kommer även om den är kortvarig Här syns en vägg med hyllor och bänkskiva med underskåp. Jag köpte skåp med fem lådor i så smågrejerna ska få plats där. Det ser bättre ut och man blir mer harmonisk om man får bort alla småprylar. I morgon ska jag börja fylla lådorna :)

Mitt syrum del tvåAll Threads |   All Posts   ]

Contact Us | Copyright © 2001-2016 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy