Member Sites  ::  JOIN  ::   ::  Info  ::  Next Ring  
Quilt Pattern Designers Collective - Members of Quilt Pattern Designers Collective are an on-line group who are artisans, creating quilt patterns using any t

  Login   SignupQuilt Pattern Designers Collective

Manager: wr__tj
Members of Quilt Pattern Designers Collective are an on-line group who are artisans, creating quilt patterns using any technique (applique, paper pieced, traditional) and are primarily presenting a free pattern site, commercial pattern site, or a combination of these. Many sites have tips and lessons.

JOIN / SEARCH / SHOP the Collective.

 

Sponsored Links

Forum Posts - Start a new discussion! Posts 1 - 1 of 1
All Threads |   All Posts   ]

Nya motiv till småväskor/necessärer - 10/19/2012
http://4.bp.blogspot.com/-LUcB5hrQCiw/UIGBoT7ED5I/AAAAAAAAA6I/MjB9CvbPcno/s320/004a.jpg

Här kommer bilderna på det jag håller på med nu. temat är söta änglar.............Alla motiv är handmålade på tyg därefter lite  frihandsbroderi och kviltning med maskin. Mycket jobb som jag lägger ner är det i alla fall. Ramar in bilden med tyger i enkel log cabin teknik. Baksidan syns under och på sidan om framsidebilden Har använt olika tyger till bilderna men på tre är det samma bild men med olika färger Här är en annan ängel som jag inte kunde motstå. Jag gillar att måla ögonen på mina änglar och katter och jag brukar göra ögonen stooora och framträdande. Har liksom hittat min alldeles egna stil :) Samma bild som bild 1 och 2 Jag var bara tvungen och göra en till av de här goa katterna. Har gjort en tidigare till en sminkväska och den försvann snabbt till någon som ville ha den.

Nya motiv till småväskor/necessärerAll Threads |   All Posts   ]

Contact Us | Copyright © 2001-2019 WebRing®, Inc. Terms of Service - Help - Privacy Policy